Suomi

Archtours palvelee kotimaisia ja muualta tulleita asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla ja eri puolilla Suomea. Archtoursilla on esimerkiksi lukuisia peruspaketteja ja valmiudet hyvin yksilöllisesti räätälöityihin tutustumismatkoihin tai tilaisuuksiin. Tarvittaessa ekskursioihin tai koulutuspaketteihin voidaan liittää huippuluentoja tai tapahtumia.

Alansa asiantuntijat Suomessa vievät teidät sekä historiaan, moderniin että nykyhetken parhaan osaamisen ja arkkitehtuurielämysten äärelle. Palvelumme on suunnattu ryhmille. Archtoursilla on yhteistyökumppaneinaan laaja kirjo kielitaitoisia arkkitehtioppaita.

Suomalainen arkkitehtuuri tarjoaa elämyksiä keskiajalta 2000-luvulle. Kansanrakentajien hienostuneet puukirkot, Carl Ludwig Engelin klassinen Helsinki, 1700-luvun linnoitusarkkitehtuuri Suomenlinnassa, merellinen Turku, Jugend, Gesellius-Lindgren-Saarisen tai Lars Sonckin parhaat työt, 1910- ja 20-luvun klassisismi tai modernismin avainteokset Alvar Aaltoineen, Revelleineen, Bryggmaneineen, Ruusuvuorineen tai Pietilöineen johtavat tietä nykyhetken parhaimpaan rakennustaiteeseen ja kaupunkisuunnitteluun.

Tarvitset Adobe Flash Playerin nähdäksesi tässä kuvaesityksen. Lisäksi Javascript on oltava päällä.